Новини

На ПрАТ «Берегівський кар’єр» перевірили стан охорони праці

Фахівці відділу нагляду в будівництві, енергетиці, машинобудуванні, котлонагляді та на виробництвах і об’єктах підвищеної небезпеки Управління Держпраці у Закарпатській області Андрій Ковальчук, Михайло Повх  та Розалія Федоришин перевірили стан організації системи  охорони праці на берегівському приватному акціонерному товаристві  «Берегівський кар’єр». 

Під час планового контрольного заходу були оглянуті такі виробничі об’єкти, як кар’єр з видобутку перлітів, переробний комплекс, електрогосподарство, а також крани мостові.

Посадовці особливу увагу звертали на правильність розробки і проведення маркшейдерських робіт, стану обліку та руху балансових запасів, безпечну експлуатацію об’єктів, устаткування, машин та механізмів і  на  дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці й промислової безпеки,  у тому числі  спеціальних вимог гірничого нагляду (використання та охорона надр).

За результатами проведеної перевірки було зафіксовано півсотні порушень. Для їх усунення керівництву ПрАТ внесено припис, а винних посадових осіб притягнуто до адмінівідповідальності.