Новини

Посадовці Управління Держпраці у Закарпатській області взяли участь у тренінгу з питань протидії торгівлі людьми

Протягом трьох днів на базі  готельного комплексу «Трипільське сонце», що на Київщині, проходив тренінг з питань протидії торгівлі людьми у рамках проекту Міжнародної організації міграції з питань протидії торгівлі людьми. У заході взяли участь  представники територіальних органів Держпраці,  Закарпаття представляв начальник відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Держпраці у Закарпатській області Ярослав Турянський.

Тренінг проводився з метою  підготовки нових тренерів до самостійного проведення аналогічних занять із суб’єктами Національного механізму взаємодії, які здійснюють заходи  у сфері протидії торгівлі людьми.  Усім учасникам був наданий пакет необхідних матеріалів для подальшого використання у роботі на місцях. Насичена триденна програма включала розкриття секрету тренерської майстерності з урахуванням особливостей вікових груп аудиторій, аналіз методики оцінювання якості тренінгу та визначення загальних підходів і специфіки теми протидії торгівлі людьми тощо.

Водночас присутнім було запропоновано розробити власні тренінги та сформувати чіткий план щодо проведення на місцях тренінгових занять з питань запобігання та протидії торгівлі людьми.