Новини

Про проблеми на ринку праці та шляхи подальшої взаємодії мовилося на робочій зустрічі у Сваляві

На базі Свалявської районної філії Закарпатського ОЦЗ відбулася робоча зустріч представників цієї установи (директора Ганни Івановчик, заступника директора –начальника відділу надання соціальних послуг Валентини Щерб’юк) та Управління Держпраці у Закарпатській області (головного держінспектора Володимира Севча).

На зустрічі йшлося про суттєвий дисбаланс між попитом та пропозицією, що існує на сучасному ринку праці, у тому числі й у нашій області,  нестабільність ринку, внаслідок чого зберігається негативна тенденція до відтоку кадрів та нелегального працевлаштування громадян.

Розв’язання цих важливих проблем є одним з головних пріоритетів державної політики в соціальній сфері, зокрема і в діяльності Держпраці та Державної служби зайнятості.

У рамках обговорення учасники зустрічі окреслили основні заходи подальших спільних дій щодо забезпечення ефективної взаємодії та досягнення позитивних результатів, широкомасштабного поінформування населення та роботодавців шляхом участі у семінарах, надання інформаційних та консультаційних послуг.