Новини

Про подальшу співпрацю домовлялися на робочій зустрічі

У конференц-залі Закарпатського обласного центру зайнятості відбулася робоча зустріч фахівців відділу організації надання послуг роботодавцям ОЦЗ та державних інспекторів відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Держпраці у Закарпатській області.

Метою проведення цього заходу є забезпечення належної організації державного контролю за додержанням законодавства про зайнятість населення та налагодження співпраці Управління Держпраці з центрами зайнятості краю.  

Сторони, а Управління Держпраці представляли державні інспектори праці Маріанна Гукс і Зорян Берник, обговорили на зустрічі  питання здійснення обміну інформацією у межах  їх компетенції, проведення спільних семінарів, нарад, «круглих столів» з питань праці, зайнятості, також проведення спільних перевірок, координації заходів, які становлять взаємне зацікавлення тощо.

У підсумку  учасники зібрання прийняли низку домовленостей, зокрема щодо розробки, узгодження та підписання спільної Угоди про співпрацю.