Новини

Представнику будівельної компанії нагадали вимоги з охорони праці та вказали на недопрацювання

Мукачівське ТОВ «ЄвроРемБуд» зараз зводить нові склади на замовлення однієї з відомих місцевих фірм. Аби провести профілактичну бесіду на тему охорони праці, з представником цього товариства зустрівся головний державний інспектор відділу нагляду, у будівництві, енергетиці, машинобудуванні, котлонагляді  на виробництві та об’єктах підвищеної небезпеки Управління Держпраці у Закарпатській області  Михайло Повх.

Як відомо,  будівельна галузь належить до  найбільш травмонебезпечних. Незначна помилка чи недопрацювання тут можуть  не лише вплинути на технологічний процес, а й коштувати здоров’я та життя працівників.

Отож посадовець Управління Держпраці у розмові з особою, відповідальною за охорону праці на цьому підприємстві, наголосив, що  чітке дотримання правил з охорони праці є вкрай важливим. Водночас Михайло Повх зробив деякі зауваження щодо виявлених порушень, серед яких відсутність огорожі на  будмайданчику, працівники не забезпечені сигнальними жилетами та касками, а субпідрядна організація – підприємство з Калуша Івано-Франківської області не отримала відповідний дозвіл на здійснення своєї діяльності на території Закарпаття, що суперечить вимогам чинного законодавства.