Новини

На «Ярмарку кар’єри» надавали консультації з питань працевлаштування

Сьогодні в Ужгороді на базі міського центру зайнятості проходив «Ярмарок кар’єри». Це унікальний майданчик для прямої комунікації роботодавців і фахівців. У заході взяли участь суб’єкти господарювання різних форм власності. Кожен мав можливість надати інформацію про вакансії постійної й тимчасової роботи, поповнити свою базу даних щодо кандидатів, провести презентацію компанії і навіть попередню коротку співбесіду, показати свої переваги на ринку праці й поширити інформацію про свою компанію та асортимент послуг.

Своєю чергою краяни, які наразі перебувають у пошуку роботи, прийшли дізнатися про умови працевлаштування, подати свої резюме в кадровий резерв компанії, ознайомитись із вимогами роботодавців тощо.

Як постійні соціальні партнери центру зайнятості населення на Ярмарку були присутні також представники Управління Держпраці у Закарпатській області. Головні державні інспектори Маріанна Гукс та Артур Сумара надали бажаючим кваліфіковані консультації з питань, що стосувалися трудового законодавства, пояснили, як уникнути неприємностей, пов’язаних з неофіційним оформленням трудових відносин, відповіли на різні запитання, що виникали у ході спілкування.