Новини

З працівниками хустської фармацевтичної компанії провели тематичну зустріч до Дня охорони праці

Щорічний День охорони праці – це чудова нагода вкотре нагадати про  важливість створення на робочих місцях безпечних і комфортних умов праці, привернути увагу суспільства, державних інститутів та громадських організацій до проблеми виробничого травматизму. Саме з цього розпочала свій виступ на недавній зустрічі з трудовим колективом ТзОВ «Хустфарм» головний державний інспектор Управління Держпраці у Закарпатській області Розалія Федоришин.

Коротко провівши аналіз ситуації щодо виробничого травматизму в області за попередній рік, посадовець розповіла присутнім  про порядок отримання дозволів, декларацій та ідентифікацію потенційно небезпечних об’єктів, пояснила, як правильно розробити інструкцію з охорони праці. Окремо спікер заходу зупинилася і на таких питаннях, як проходження навчання посадових осіб та професійного навчання персоналу; проведення інструктажів, проходження медичних оглядів; забезпечення працівників засобами індивідуального захисту тощо.

Принагідно учасники зустрічі мали змогу отримати фахову консультацію стосовно правил проведення опосвідчення та діагностики електроустановок.