Новини

Управління Держпраці та Головне територіальне управління юстиції Закарпаття об’єднали зусилля задля спільної мети

Сьогодні керівники двох державних структур краю Управління Держпраці та Головного територіального управління юстиції  Богдан Дорош і Євген Когутич зустрілися, аби підписати меморандум про подальшу співпрацю. Попередньо сторони обговорили усі пункти цього документа на спільній нараді.

Як мовилося під час сьогоднішньої зустрічі, основною метою підписання цього документу є об’єднання зусиль задля формування сприятливого середовища на ринку праці області, забезпечення реалізації державної політики з питань контролю за додержанням норм трудового законодавства суб’єктами господарювання, що використовують найману працю, а також забезпечення захисту трудових прав громадян на території нашої області. 

Підписавши меморандум, сторони домовилися про проведення спільних заходів, спрямованих на детінізацію ринку праці та вдосконалення контролю за оформленням трудових відносин з тими особами, які мають майнові зобов’язання за рішенням суду  або іншими органами, в тому числі й заборгованість зі сплати аліментів, стосовно яких відкрито виконавче провадження.

Начальник Управління Держпраці Богдан Дорош у підсумку проведеної церемонії підписання меморандуму зауважив, що  заплановані обома структурами спільні заходи сприятимуть обміну інформацією та необхідними матеріалами, корисними для всіх учасників.